Camping Zuid-Holland


Bonfire, Camping, People, Fire, Campfire, Heat, Flames

We kunnen garanderen dat de camping die u kiest superieur is aan alle andere. Onze campings hebben niet alleen veel voorzieningen, we bieden ook veel activiteiten voor onze gasten. Als u liever ontspant en in de buitenlucht slaapt, hebben we huisjes met slaapkamers met eigen badkamer, barbecueplaatsen en restauratierijtuigen. Als u graag buiten bezig bent, biedt onze camping hondenrennen en vliegende vossen om van te genieten. Al onze campings liggen op een ideale locatie, behalve degene die we op onze oceaanbasis hebben. Ze zijn gelegen in een prachtig landschap met een rustige en afgelegen omgeving.

Kamperen in de buitenlucht? Welnu, onze camping in Leidsendam is een semi-tropische tuin van 32 vierkante kilometer met vier tenten en hutten, en een hoofdcamping, dicht bij het zwembad. Onze gezellige en rustige camping ligt op slechts een uur rijden van de stad en beschikt over een elektrisch verwarmd zwembad. Douchegaten en waterpunten, toiletten doorspoelen, radio, tv en koelkast volgen. Onze camping ligt net aan de rand van Ween, maar slechts 15 minuten van het strand. We hebben ook een extra kampeerterrein van 18 vierkante kilometer, dat bestaat uit een amfitheater, barbecueplaatsen, een grill, een speeltuin en een overdekt zwembad.

Dineren in kip- en buffetrestaurants, tv kijken vanuit een elektrische camper, de kniebeugels buigen op de lemen muren van de dugout, een mooie grote tent bouwen in de schaduw onder de vijgenbomen in de vallei: dit is wat bekend staat als een openlucht bioscoop. Je hoeft geen eigen tent mee te nemen. Er zijn ook extra sites beschikbaar in de buurt van de stad.

Wat heb je nog meer nodig?

U dient zelf strandstoelen of matten, windjacks en zonnebrillen mee te nemen. Een barbecue of picknicktafel is goed, maar als je van plan bent om in de verhoogde gebieden te kamperen, neem dan je eigen tafels mee. Het is leuk om te kamperen in velden met een extra tent, en je hoeft je geen zorgen te maken over het koken van voedsel, want er zijn voldoende supermarkten en benzinestations in de buurt.

Wat te zien?

Van Feilders tot Ween, er is veel te zien en te doen. Het Weenankanaal: gewoon rechtsaf en je vindt een heerlijke plek om te wandelen en te picknicken. Ook zie je veel oude Hollandse bruggen. Er zijn ook Brandywine State Park en Art Gallery, Farmacies en Plantation waar u lokaal geteelde groenten en fruit kunt kopen, samen met kaas en gebak. De Wildflower Meadow in niet-verontreinigd bos is een leuke plek om te wandelen: je ziet een kolonie Indiase neushoorn andebra en stokstaartjes, samen met andere dieren in het wild.

speelse activiteiten?

Wat is er aantrekkelijker dan een familie zwarte neushoorns in een natuurretraite? Samen met u en uw gezin rond een kampvuur zitten, kijken naar de slapende zwarte neushoorns is een gedenkwaardig moment. Deel uitmaken van het zoölogische park is een geweldige manier om uw kinderen kennis te laten maken met de Afrikaanse natuur.

Vissen en vissen?

Wij zijn vissers en buitenliefhebbers. De afdeling Beheer van Parken en Santicultuur nodigt geïnteresseerde bezoekers uit om contact op te nemen met haar ornithologische afdeling voor vissen en hengelen in de parken. Er is een breed scala aan dolfijnen voederplaatsen over de hele staat, waar u de wentelende dolfijnen kunt observeren die in en uit het water zwemmen, etend en spelend.

Wintersport

Wist je dat Johannesburg de wintersporthoofdstad van Afrika is? Het klimaat is geschikt voor sportliefhebbers om deel te nemen aan een snowboard- of skivakantie. Er zijn winkels en goede restaurants om u tijdens uw vakantie van dienst te zijn.

Cultureel en erfgoed

Ben je een liefhebber van cultuur en erfgoed? Johannesburg herbergt het Nelson Mandela Museum and Art Gallery, met zijn enorme collectie antiek en kunstwerken. Ook kun je een bezoek brengen aan de goudmusea in Downtown. Het Robbeneiland Museum heeft tentoonstellingen van Reservoirmijnen, de krijgersrevolutie en de schoonheid van het Sur-plein.

Theamenteel leven van de mens

Het draait allemaal om filosofie, muziek, kunst en wetenschap. De plaatsen die u tijdens uw tour kunt bezoeken, variëren, maar omvatten het Human Head Museum, het Golden Shoe Museum, het National Robben Island Museum, Robben Island Museum and Science Gallery, de sikkelkelder van Kaapstad, het Kilimanjaro International Monument en de Victoria and Alfred Waterfront.

Meer attracties?

Wat dacht je van meer dan alleen de acht attracties die we beschreven? De Cape Peninsula Trail is een ideale tour om een ​​breed scala aan interessante stops te combineren. De zes uur durende rit naar het picknickpunt bij Bushman's River is schilderachtig, mooi en de moeite waard. gespecificeerd. Waar anders vind je een selectie van krijgersgrotten, nationale monumenten en musea, paleizen en pretparken, allemaal binnen minder dan een uur rijden van elkaar?