Hoe vindt u uw persoonlijk branding?


Personal branding Breda

Uw merk kan bestaan in een consumentenmarkt, een plaats waar slimme consumenten behoeftegerichte producten kopen. Maar het kan ook bestaan in de markt van luxe-bewuste zakenmensen die op zoek zijn naar het juiste marketingprofiel. In een business waar efficiëntie en effectiviteit centraal staan, snijdt uw personal brand over alle grenzen heen.

Begrijp uw verhaal

Het is de taak van uw verhalenverteller om uw persoonlijkheid en individualiteit in een bepaalde situatie te vinden, en u in een positief daglicht te stellen. Elke persoon heeft een verhaal te vertellen en een persoonlijkheid die niet gemakkelijk uit te wissen is. In feite zullen mensen over u en uw activiteiten schrijven, of u dat nu leuk vindt of niet. Daarom moet uw verhaal goed bewaard blijven.

De meeste mensen hebben een manier om hun eigen persoonlijkheid en verhaal te begrijpen. Dit noemen ze hun kernidentiteit. Niemand begrijpt dit beter dan zijzelf. Je bent immers wie je bent door wie je bent.

Maar het ontdekken van je persoonlijke merk komt met tijd en oefening. De eerste keer dat je jezelf tegenkomt in je leven, was je waarschijnlijk geen happy go lucky kind. Je moeder zal wel iets te zeggen hebben gehad over wat je bent geworden en wat je in je leven bent geworden.

De carrièremogelijkheden in de echte wereld zijn enorm.

1) Ach, dat zou het einde van het verhaal zijn, maar het punt is dat we de wereld vanuit elke hoek moeten blijven bekijken, voor elke speciale kans die we hebben, moeten we gewoon kijken.

2) Ja, het zou leuk zijn om weer aan het werk te gaan en een betere baan te krijgen, maar probeer niet gefrustreerd te raken. Ik was in het begin gefrustreerd, maar ik ben er nu aan gewend. Het is goed om aan iets nieuws te wennen.

3) Schuld is een heel belangrijk ding om te erkennen. Ik had schulden, maar dat was allemaal in het begin. Ik heb het heel vroeg onder controle gekregen.

4) Als je geld voor je wilt laten werken, ga dan studeren. Er zijn geldscholen waar je je diploma kunt halen, maar ze zijn niet hetzelfde als de gewone universiteiten die alleen maar een naam hebben.

5) Ik had geluk. Ik werkte in de showbusiness.