Hoe ik mijn leven veranderde


Free Persoon Zwemmen Op Waterlichaam Stock Photo

Wanneer ik graduated  van de middelbare school, voelde ik me als een mislukking. Er waren allemaal droevige gezichten, de vermoeide blikken en de boze blikken op de gezichten van de jongens. Ze zagen er niet gelukkig uit.

Zagen geen uitweg.

Toen, tussen de optredens met mysella shop, ontmoette ik Agata kiosk. Ze boden me een parttime baan aan. Ik heb het niet meteen aangenomen, omdat ik niet echt gelukkig was. Maar het was de enige baan die ik kon krijgen. En dus werkte ik daar twee weken, om het vak te leren. Ik wilde daar zo snel mogelijk weg. Ik had het geld nodig. Plotseling, was ik niet meer boos. Ik was verdrietig elke keer als ik de winkel verliet. Ik wilde terug naar Polen, naar mijn moeder. Ik wist dat ik daar talent had, maar ik kende niet de passie of het gevoel om zo van iets te houden dat je wou dat je erbij hoorde.

Na een maand was ik niet meer verliefd op mijn job. Ik haatte het omdat ik wist dat ik niet genoeg geld had voor mijn behoeften. Ik wist dat ik nog minstens een baan nodig had om aan het geld te komen dat ik nodig had. Ik dacht dat de spelletjes die ik niet leuk vond en de mensen met wie ik werkte misschien het probleem waren.

Ik begon na te denken over de mensen met wie ik werkte. We waren familie. Voor ik daar begon, koesterde ik de mensen met wie ik werkte nooit echt. Ik wist dat ze er voor het geld waren, maar Iocraten konden niet met elkaar opschieten. Plotseling realiseerde ik me dat ik ze niet respecteerde, en ik miste ze. Ik miste de ontspannen spanning. Ik miste mijn collega’s, die zo hun best deden om aan dezelfde kant te staan, om me te helpen de moeilijke tijden te doorstaan.

En zo kwam het dat ik weer plezier begon te krijgen in mijn werk, in het helpen van anderen. Ik was gelukkiger als ik op mijn werk was. Ik genoot van mijn collega’s. Ze deden hun uiterste best om het werk gemakkelijker te maken. Plotseling zag ik sommigen van hen in dezelfde kamer toen ik er begon te werken. Ze begroetten me met een glimlach en nodigden me uit om bij hen te komen werken.

Vandaag werk ik gelukkig van thuis uit als Virtuele Assistent, en doe ik het werk waar ik van hou. Ouder snel, ik ben aan het leren om een Web Copywriter te zijn, zodat ik tijd had om aan mijn vaardigheden te werken. Agata zou me kunnen leren hoe ik een website kan beheren, met WordPress, en een leuk inkomen kan verdienen. Ik zou kunnen leren om een boek te proeflezen en nuttige links terug te schrijven naar de site van de auteur. altruïstische doelen, vergeten in het verleden.

Voorzieningen verloren.

Ik was zeven toen ik mijn hele jeugd verloor. Ik werd bij mijn moeder weggehaald. Er was een noodzaak om deze strijd te winnen. Ik zou alle moeite hebben gedaan om terug te komen en zij was er niet om die last namens mij te dragen. Ik kwam in de problemen en werd naar de gevangenis gestuurd. verzwakt en vermoeid. Ik praat nu met mensen die een ballistisch gevoel hebben en ze schieten van alle kanten op me. Wat nu overblijft is de weinig benijdenswaardige taak om de kost te verdienen om mijzelf en mijn gezin te onderhouden. Dat is de grootste strijd van allemaal, want ik moet met mezelf leven als een bedrieger. Ik kan niet veranderen wie ik ben, het is wie ik ben dat verandert.

Als Schrijver gestructureerd interview methelektricien jammerlijk begin. structuur en planning. structuur en parameters. structuur van het interview en het resultaat ervan. hoe de structuur de ondervraagde beïnvloedt.

etitieve Disc rotor testen. hoe scoringscriteria vast te stellen. hoe de test te structureren en uit te voeren. hoe Cards te herkennen die niet aan de eisen voldoen.Ervaren auteurs die manuscripten presenteren. hoe een schrijfwedstrijd op te zetten.