Lasergamen: De Grootste, Slimste & Mogelijk Beste Lasergameser in NL


Lasergamen Tilburg

Lasergaming in Tilburg is een nieuwe en opwindende vorm van amusement. Het is in wezen een mix van virtual reality, paintball en laser tag. De ervaring is anders dan alles wat u ooit eerder hebt geprobeerd. Bekijk onze blog om meer te leren over lasergaming, de ervaringen die het biedt, en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen de grootste lasergame exploitant van Nederland te worden.

Wat is Lasergaming?

Lasergaming is een interactieve, virtuele realiteitservaring. De deelnemers dragen een virtuele headset, en de laserstralen worden gesimuleerd. De deelnemers dragen een vest met sensoren om de treffers te detecteren. Het is een ervaring die elke dag verandert. De deelnemers kunnen in teams of tegen elkaar spelen. De deelnemers worden volledig ondergedompeld in het spel, en het is een geweldige ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Lasergaming kan worden omschreven als een mix tussen laser tag, paintball en virtual reality. De ervaring is anders dan alles wat je ooit eerder hebt geprobeerd. Het is een geweldige activiteit voor bedrijven om nieuwe werknemersfeesten te organiseren of te hosten.

De Ervaring

Lasergamen is een ervaring zoals geen ander. Niet alleen kunt u genieten van de spanning van een real-life laser tag sessie, maar u zult ook het gevoel hebben dat u deel uitmaakt van een virtual reality game door de unieke uitrusting die u tijdens de sessie draagt. Vergeleken met andere soorten teambuilding activiteiten, heeft een lasergame sessie veel meer herspeelbaarheid. Niet alleen veranderen de lasergame-gidsen de regels en het puntensysteem bij elke sessie, maar ze zorgen er ook voor dat elke speler een eerlijke kans heeft door willekeurig virtuele rollen te selecteren. De gidsen kunnen vanaf een centrale computer worden gecontroleerd en kunnen de regels en het scoresysteem met elke sessie veranderen. Ze zorgen er ook voor dat iedereen een gelijke kans heeft om punten te scoren door de virtuele rollen willekeurig toe te wijzen.

Waarom met ons werken?

Lasergaming is al vele jaren een beproefde methode voor teambuilding. Het is een leuke en boeiende manier om het team samen te brengen. Het is een geweldige manier om werknemers samen te brengen in een competitieve teambuilding sfeer. Lasergamen is een zeer sociale activiteit, wat het de ideale keuze maakt voor groepen werknemers die het ijs willen breken. Het is ook geweldig voor groepen die sterkere relaties willen opbouwen. Het is een leuke activiteit waarvan werknemers van alle leeftijden kunnen genieten. Het kan een uitstekende keuze zijn voor teambuilding als uw bedrijf bestaat uit werknemers van verschillende afdelingen en leeftijden.

Hoe werkt een Lasergame Sessie?

Een typische sessie duurt tussen 1 uur en 1,5 uur. Het aantal deelnemers per sessie ligt tussen de 6 en 12, afhankelijk van de locatie. Na een korte introductie worden de deelnemers in teams verdeeld, en beginnen ze aan de sessie. De deelnemers worden volledig ondergedompeld in het spel, en ze moeten doen alsof ze in een echt spel zitten. Ze moeten bewegen, schieten en zich verdedigen tegen de andere teams. Na de sessie is er een korte evaluatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers en welke locaties beschikbaar zijn, verschilt de prijs per sessie.