Safari Namibië


Olifant, Tansania, Safarie, Afrika, Natuur, Dier, Tiere

Safarië strekt zich uit over 14800 mijl en is een woestijnland, een lentewonderland, een land met opmerkelijke dieren in het wild en een centrum van grote activiteit.

Diverse omgeving

Namibië heeft een extreem rijke en diverse omgeving. De kustvlakten stijgen tot 11.000 voet; ze zijn de thuisbasis van de zandduinen van de kustvlaktes, de massieve zandduinen van de centrale hooglanden, de besneeuwde Atlantische moerassen van de noordelijke hooglanden van Angola en de wierookas van de Olduvai-kloof.

Namibië herbergt enkele van 's werelds oudste woestijntradities. De woestijnecologie van Namibië is bijzonder interessant en de moeite waard. De woestijnecologie behoort tot een vijfde wereld en is ongeveer 200 miljoen jaar oud.

Evenementen in Namibië

Er zijn veel evenementen en feesten in Namibië. Culturele evenementen in overvloed en festivals worden met veel enthousiasme gevierd. Februari is de tijd waarin de vijftigste verjaardag van het Anfrican Cultureel Landschap wordt herdacht. Dit evenement wordt gehouden op de plaats van het oorspronkelijke Anfrican-dorp en biedt een traditioneel muzikaal concert.

Er zijn nog veel meer evenementen in Namibië. The Water Mission biedt spectaculair raften op de Skeleton River en op de laaglanden van Namanyuk. The Mission biedt een verscheidenheid aan avontuurlijke reizen: theMagnificent Mind" biedt toeristen de mogelijkheid om te genieten van 40 dagen verbijsterende bezienswaardigheden en avontuur. De rivierreis op de Rio Carnarvon toont ambachtslieden die traditionele Namibische mechanismen gebruiken. Toeristen krijgen de kans om onderwijs te krijgen over de geschiedenis, cultuur en overtuigingen van de Namibiërs.Geïnteresseerd in de Namibische cultuur en tradities?Toeristen maken kennis met de meest opmerkelijke verzameling Namibische kunst in het ongeveer tienduizend vierkante meter grote openluchtmuseum genaamd "The Cultural History Museum ". Deze kunstgalerij bevat ook een verzameling Namibische fossielen.

Het vijftienhonderd vierkante meter hoge Damaraland Reservoir is ook een opmerkelijke toeristische bestemming. Na een wandeling door de netjes aangelegde tuinen zullen toeristen de kleurenkeuze van het stuwmeer waarderen. Ook toeristen kunnen genieten van een droge tour in de Heritage Garden voordat ze de kleurrijke wandeling in de Heritage Garden tegenkomen. Kinderen zullen genieten van de reis naar het Laikipia Game Reserve, waar ze zich zullen bezighouden met buitenactiviteiten zoals vogels kijken, vissen en ook het zien van wilde dieren zoals de rode hartebeest en de luiaardbeer.

Vogels kijken

Bird watching is a unique experience in Namibia. Travel to this amazing desert and you will have a chance to see a large variety of bird species. This is a real paradise for bird lovers. Visitors can enjoy flying over the vast sand dunes on the Dayang Islas Tour where they will have the best chance to see the Flamingo, the Southern Eagle and perhaps the Thrasher as well as the various other birds.

Elephant trekking

The tradition of elephant trekking is more than a thousand years old and it has been done by the Namibians for more that a thousand years. This centuries old trek takes the tourists into the swamps and lush plains of the Swartberg mountains and is an experience that is remembered for a long time. During the treks, the Elephants perform dancing and singing to the accompaniment of the Namibian music. All the while, the tourists are in a small group that allows them to get up close and personal with these majestic creatures.

The Blue Swallows of the Swartberg mountains are a sight that remains unforgettable. The Swallows fly across the sky and are a wonderful view that will remain etched in the memory cards of the tourists for a long time.

De Namib Rail West Coast loopt tussen Kwazulu Natal en Marabures. Elk jaar in juli en augustus organiseert de spoorweg een festival voor klassieke muziek. Dit is een waardevolle gelegenheid omdat het geen feestdag is en de gasten worden getrakteerd op een mooi klassiek eerbetoon.

Zeelevensafari's

Zeelevensafari's zijn een unieke ervaring. De gasten worden naar een klein gebied geleid waar alle flora en fauna van Zuid-Afrika te zien is.